Zürcher Geschnetzeltes

Zürcher Geschnetzeltes
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 200 gram gemengde paddenstoelen, 125 gram champignons, 50 ml witte wijn, 250 ml kookroom, peterselie,

Aantal personen: 3

Snij 2 schnitzels in reepjes. Bestrooi met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak even mee. Voeg vervolgens 200 gram gesneden gemengde paddenstoelen en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 50 ml witte wijn toe. Laat een beetje alcohol verdampen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en wat peterselie toe. Laat het geheel in 5 minuten wat inkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel