Zürcher Geschnetzeltes

Zürcher Geschnetzeltes
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 200 gram gemengde paddenstoelen, 125 gram champignons, 50 ml witte wijn, 250 ml kookroom, peterselie,

Aantal personen: 3

Snij 2 schnitzels in reepjes. Bestrooi met zout en peper. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak even mee. Voeg vervolgens 200 gram gesneden gemengde paddenstoelen en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 50 ml witte wijn toe. Laat een beetje alcohol verdampen. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en wat peterselie toe. Laat het geheel in 5 minuten wat inkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat