Bodega Chez Armand in Arnhem

Bodega Chez Armand in Arnhem

tostipicanto Bodega Chez Armand Arnhem

Vandaag zijn we naar Arnhem geweest. Kijken voor nieuwe pastaborden, mijn oude waren in diggelen, en nog andere dingen. Tijdens het shoppen hebben we geluncht bij Bodega Chez Armand. Eigenlijk is dit meer een café, maar dan een café zonder toog. Binnen zag het er als een bruin café uit met van die tapijtkleedjes over de tafels en oude stoelen, maar dat hoorde ook wel bij dit café. Leuk was dat je bij de koffie en warme chocomel aan tafel een schaal met koekjes geserveerd kreeg, waaruit je een koekje kon kiezen. Lekker huiselijk. Bij dit café kon je ook broodjes en tosti’s bestellen. Wij namen beide de Tosti Picanto. Een tosti met gehakt, kaas en pepertjes met erbij chilisaus. Het was inderdaad erg lekker.

Bodega Chez Armand
Koningstraat 87/88
6811 DK Arnhem

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top