Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje
Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, geraspte kaas, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg, snij 1 plakje bladerdeeg door de helft. Leg op de hele bladerdeegplakken elk 1 tartaartje. Leg op elk tartaartje in plakje tomaat en plakjes kaas naar eigen inzicht. Leg het halve bladerdeegplakje over de tartaartjes en vouw het bladerdeeg dicht. Leg de bladerdeegpakketjes in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


9 reacties op “Ingepakt Tartaartje

  1. Pingback: Maaikyz iCook

  2. Inmiddels heb ik dit al meerdere malen klaargemaakt. Mijn eigen twist eraan gegeven (Ligt eraan wat ik in de koelkast heb liggen ;-) ) Tartaartjes mislukken bij mij in de pan haast altijd, maar dit is voor mij DE manier geworden!! :D

    Vanavond eet ik het dus wéér!

  3. Ah, haha, gelukkig te lezen dat ook jou de slavinken niet per se meteen lukken in de pan! ;-) Dank voor de tip om het in de oven te doen… Heb sinds zondag een nieuwe oven, dus uitproberen geblazen! ;)
    Hoelang, en op hoeveel graden??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat