Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje
Ingrediënten: 3 plakjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, tomaat, kaas, geraspte kaas, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 3 plakjes bladerdeeg, snij 1 plakje bladerdeeg door de helft. Leg op de hele bladerdeegplakken elk 1 tartaartje. Leg op elk tartaartje in plakje tomaat en plakjes kaas naar eigen inzicht. Leg het halve bladerdeegplakje over de tartaartjes en vouw het bladerdeeg dicht. Leg de bladerdeegpakketjes in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas en gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

9 thoughts on “Ingepakt Tartaartje

  1. Inmiddels heb ik dit al meerdere malen klaargemaakt. Mijn eigen twist eraan gegeven (Ligt eraan wat ik in de koelkast heb liggen 😉 ) Tartaartjes mislukken bij mij in de pan haast altijd, maar dit is voor mij DE manier geworden!! 😀

    Vanavond eet ik het dus wéér!

    1. O ja wat ik ook vaak doe, is slavinken en gehaktballen in de oven ‘garen’. Lichtjes insmeren met curry en dan in de oven. Gaat ook heel goed. In de pan lukt mij het ook niet echt goed (of ik moet gewoon heeeel geduldig zijn).

  2. Ah, haha, gelukkig te lezen dat ook jou de slavinken niet per se meteen lukken in de pan! 😉 Dank voor de tip om het in de oven te doen… Heb sinds zondag een nieuwe oven, dus uitproberen geblazen! 😉
    Hoelang, en op hoeveel graden??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top