Pizza met Artisjok en Champignons

Pizza met Artisjok en Champignons
Ingrediƫnten: 2 uien, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram salami, 2 tomaten, 1 gegrilde paprika, 1/2 blik artisjokken, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Leg het pizzadeeg op een ingevette bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus. Verdeel 100 gram salami, 2 in plakjes gesneden tomaat, 1 gesneden gegrilde paprika en 1/2 blikje artisjokken over de pizza. Verdeel vervolgens de ui en champignons over de pizza. Strooi als laatste geraspte kaas over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pizza met Artisjok en Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel