Ingrediƫnten: 250 gram verse ravioli met porcini, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 300 gram spinazie, 1 eetlepel pesto, 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 1 groentenbouillonblokje, 400 gram ricotta, 100 gram geraspte kaas,
Aantal personen: 4
Verwarm de oven voor op 170 graden. Kook 250 gram verse ravioli beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 300 gram (diepvries) spinazie toe. roerbak tot de spinazie warm is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld groentebouillonblokje toe. Roer de ravioli door de spinazie-tomatensaus. Schep alles in een ovenschaal. Verdeel er 400 gram ricotta en 100 gram geraspte kaas over. Zet de ovenschaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0(261 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)