Stromboli Pizza

Stromboli Pizza
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel gedroogde oregano, 1 eetlepel suiker, zout, peper, vers pizzadeeg, basilicum, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel gedroogde oregano en 1 eetlepel suiker toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus afkoelen. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus, laat de randen vrij. Verdeel blaadjes basilicum en stukjes mozzarella over de saus. Vouw vervolgens de korte zijden van de pizza naar binnen (dit voorkomt dat de saus wegloopt). Rol de pizza vervolgens op. Druk de naad iets aan. Leg de pizza met de naad naar beneden op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bestrooi met een beetje zout en peper. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


2 reacties op “Stromboli Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat