Stromboli Pizza

Stromboli Pizza

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel gedroogde oregano, 1 eetlepel suiker, zout, peper, vers pizzadeeg, basilicum, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel gedroogde oregano en 1 eetlepel suiker toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus afkoelen. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus, laat de randen vrij. Verdeel blaadjes basilicum en stukjes mozzarella over de saus. Vouw vervolgens de korte zijden van de pizza naar binnen (dit voorkomt dat de saus wegloopt). Rol de pizza vervolgens op. Druk de naad iets aan. Leg de pizza met de naad naar beneden op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bestrooi met een beetje zout en peper. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!


2 reacties op “Stromboli Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel