Stromboli Pizza

Stromboli Pizza

Stromboli Pizza

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel gedroogde oregano, 1 eetlepel suiker, zout, peper, vers pizzadeeg, basilicum, mozzarella,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 eetlepel gedroogde oregano en 1 eetlepel suiker toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus afkoelen. Bestrijk het pizzadeeg met de tomatensaus, laat de randen vrij. Verdeel blaadjes basilicum en stukjes mozzarella over de saus. Vouw vervolgens de korte zijden van de pizza naar binnen (dit voorkomt dat de saus wegloopt). Rol de pizza vervolgens op. Druk de naad iets aan. Leg de pizza met de naad naar beneden op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bestrooi met een beetje zout en peper. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de oven. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Stromboli Pizza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top