Pizza met Salami en Champignons

Pizza met Salami en Champignons

Ingrediënten: 1 flinke ui, tijm, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram salami, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 in ringen gesneden ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Rol het pizzadeeg uit op een ingevette bakplaat. Besmeer met de tomatensaus en beleg met de plakjes salami. Schep de ui en champignons er over. Strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel