Pizza met Salami en Champignons

Pizza met Salami en Champignons
Ingrediënten: 1 flinke ui, tijm, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram salami, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 in ringen gesneden ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Rol het pizzadeeg uit op een ingevette bakplaat. Besmeer met de tomatensaus en beleg met de plakjes salami. Schep de ui en champignons er over. Strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat