Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 150 gram geraspte wortel, 3 bosuien, 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 150 gram geraspte wortel toe. Roerbak 5 minuten. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe, bak even mee. Voeg 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(362 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Noodles met Gehakt in Pittig, Zoete Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top