Gehaktballetjes in Tomatensaus

Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 3 tomaten, peterselie, zout, 12 Zweedse gehaktballetjes (AH),

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 3 in blokjes gesneden tomaten en peterselie toe. Breng op smaak met een beetje zout. Voeg 12 gehaktballetjes toe en laat 20 minuten pruttelen. Serveer met een salade en frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel