Lasagne

Lasagne

Lasagne

Eigenlijk waren de ingrediënten bedoeld voor spaghetti, maar aangezien er kaassaus van gisteren over was werd het uiteindelijk lasagne (wat ik stiekem veel lekkerder vind).

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, lasagnebladen, kaassaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 uitgelekt potje worteltjes toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer het goed door. Pureer met een staafmixer. Doe in een ovenschaal afwisselend een laag tomatensaus en lasagnebladen, eindig met een laagje tomatensaus. Giet de kaassaus erover. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top