Wraps met Ui & Paprika

Wraps met Ui & Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 oranje paprika, 200 ml water, 1 zakje Casa Fiesta buritto mix, 4 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden oranje paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 200 ml water en de inhoud van het zakje buritto mix toe. Roer het goed door en laat het 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met het gehakt-groente mengsel. Strooi er geraspte kaas over en vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Serveer eventueel met een saus. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraps met Ui & Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel