Wraps met Ui & Paprika

Wraps met Ui & Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 oranje paprika, 200 ml water, 1 zakje Casa Fiesta buritto mix, 4 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden oranje paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 200 ml water en de inhoud van het zakje buritto mix toe. Roer het goed door en laat het 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met het gehakt-groente mengsel. Strooi er geraspte kaas over en vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Serveer eventueel met een saus. Eet smakelijk!


3 reacties op “Wraps met Ui & Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat