Wraps met Ui & Paprika

Wraps met Ui & Paprika

Wraps met Ui & Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 200 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 oranje paprika, 200 ml water, 1 zakje Casa Fiesta buritto mix, 4 tortilla wraps, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden oranje paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 200 ml water en de inhoud van het zakje buritto mix toe. Roer het goed door en laat het 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met het gehakt-groente mengsel. Strooi er geraspte kaas over en vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Serveer eventueel met een saus. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Wraps met Ui & Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top