Rijst met Kapucijners in Zoet-Pittige Tomatensaus

Rijst met Kapucijners in Zoet-Pittige Tomatensaus
Ingrediënten: rijst, 150 gram gehakt, 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels Samasaya chilisaus, 1 potje jonge kapucijners, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels chilisaus toe en roer goed door. Voeg 1 pot jonge kapucijners (uitgelekt) en 1 verkruimeld bouillonblokje toe, roer even door en laat het vervolgens 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


1 reactie op “Rijst met Kapucijners in Zoet-Pittige Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel