Tortellini Salade

Tortellini Salade
Ingrediënten: 1/2 zakje tortellini gevuld met kaas (of vlees), zout, 1 zak eikenbladsla melange (met rode ui), 4 zongedroogde tomaten, croutons, sla dressing,

Aantal personen: 2

Kook 1/2 zakje tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel af met wat koud water. Meng 1 zak eikenbladsla melange met 4 fijngehakte zongedroogde tomaten. Doe op een bord wat sla, tortellini, croutons en dressing. Eet smakelijk!


2 reacties op “Tortellini Salade

 1. Hi Anja,
  Ik kom via Etenbloggers op je site.
  Jouw recepten zijn super creatief en vaak lekker makkelijk!
  Bedankt dat je ze deelt.
  Kom zeker nog terug!
  Groetjes,
  Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel