Schnitzel gevuld met Rauwe Ham en Cheddar Cheese

Schnitzel gevuld met Rauwe Ham en Cheddar Cheese

Ingrediënten: 2 gepaneerde schnitzels, 2 plakjes rauwe ham, 2 plakjes Cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg op beide gepaneerde schnitzels een plakje rauwe ham en een plakje Cheddar cheese. Vouw de schnitzels dicht en prik vast met een cocktailprikker. Bak de schnitzels aan beide zijden bruin. Leg de schnitzels vervolgens in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel