Simpele Macaroni a la Britt

Simpele Macaroni a la Britt
Vandaag had Britt zin om te koken en zin in simpele macaroni. Zo maakte zij het.

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ham, 2 tomaten, gedroogde Italiaanse kruiden, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ham en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden. Serveer met de macaroni, tomatenketchup en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel