Simpele Macaroni a la Britt

Simpele Macaroni a la Britt
Vandaag had Britt zin om te koken en zin in simpele macaroni. Zo maakte zij het.

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 uien, 1 teentje knoflook, 150 gram dobbelsteentjes ham, 2 tomaten, gedroogde Italiaanse kruiden, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ham en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Breng op smaak met gedroogde Italiaanse kruiden. Serveer met de macaroni, tomatenketchup en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>