Maaltijdsoep met Champignons en Pasta

Maaltijdsoep met Champignons en Pasta
Ingrediƫnten: 1 1/2 liter water, 200 gram soepvlees, 3 bouillonblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten, 150 gram champignons, farfalle,

Aantal personen: 6

Zet 1/2 liter water met 200 gram soepvlees en 3 bouillonblokjes op en laat het een uurtje op laag vuur koken. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Laat een half uur zachtjes mee koken. Voeg als laatste farfalle toe. Laat het nog 10 minuten meekoken. Serveer met stokbrood of petit pains. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat