Maaltijdsoep met Champignons en Pasta

Maaltijdsoep met Champignons en Pasta
Ingrediënten: 1 1/2 liter water, 200 gram soepvlees, 3 bouillonblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten, 150 gram champignons, farfalle,

Aantal personen: 6

Zet 1/2 liter water met 200 gram soepvlees en 3 bouillonblokjes op en laat het een uurtje op laag vuur koken. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Laat een half uur zachtjes mee koken. Voeg als laatste farfalle toe. Laat het nog 10 minuten meekoken. Serveer met stokbrood of petit pains. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel