Maaltijdsoep met Champignons en Pasta

Maaltijdsoep met Champignons en Pasta

Ingredi├źnten: 1 1/2 liter water, 200 gram soepvlees, 3 bouillonblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten, 150 gram champignons, farfalle,

Aantal personen: 6

Zet 1/2 liter water met 200 gram soepvlees en 3 bouillonblokjes op en laat het een uurtje op laag vuur koken. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 400 gram soepgroenten en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Laat een half uur zachtjes mee koken. Voeg als laatste farfalle toe. Laat het nog 10 minuten meekoken. Serveer met stokbrood of petit pains. Eet smakelijk!

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.