Pita Pizza

Pita Pizza
Ingrediƫnten: 2 pita broodjes, 150 gram champignons, tomatenketchup, gedroogde Italiaanse kruiden, 8 blokjes diepvries-spinazie, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 pita broodjes door midden. Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Besmeer de pitabroodjes met tomatenketchup, bestrooi er gedroogde Italiaanse kruiden over. Beleg vervolgens elk pitabroodje met de ontdooide spinazie, de champignons en vervolgens met stukjes mozzarella. Strooi er nogmaals gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de pitabroodjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


3 reacties op “Pita Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat