Pita Pizza

Pita Pizza
Ingrediënten: 2 pita broodjes, 150 gram champignons, tomatenketchup, gedroogde Italiaanse kruiden, 8 blokjes diepvries-spinazie, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 pita broodjes door midden. Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Besmeer de pitabroodjes met tomatenketchup, bestrooi er gedroogde Italiaanse kruiden over. Beleg vervolgens elk pitabroodje met de ontdooide spinazie, de champignons en vervolgens met stukjes mozzarella. Strooi er nogmaals gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de pitabroodjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


3 reacties op “Pita Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel