Pita Pizza

Pita Pizza

Pita Pizza

Ingrediënten: 2 pita broodjes, 150 gram champignons, tomatenketchup, gedroogde Italiaanse kruiden, 8 blokjes diepvries-spinazie, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 pita broodjes door midden. Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Besmeer de pitabroodjes met tomatenketchup, bestrooi er gedroogde Italiaanse kruiden over. Beleg vervolgens elk pitabroodje met de ontdooide spinazie, de champignons en vervolgens met stukjes mozzarella. Strooi er nogmaals gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de pitabroodjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Pita Pizza

  1. Tip: als je eerst de pittabroodjes in de broodrooster doet voordat je ze in de oven stopt, krijg je een lekkere knapperigere onderkant 🙂

Comments are closed.

Back To Top