Kip Wraps

Kip Wraps

Kip Wraps

Ingrediënten: 3 eetlepels sojasaus, gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 ui, 1 wortel, 125 gram taugé, blaadjes sla, 1/2 komkommer, 4 tortilla wraps,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels sojasaus, wat gemberpoeder, 1/2 eetlepel honing, wat Chinese vijfkruidenpoeder en 1 theelepel sambal. Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet hierin en laat minstens 30 minuten marineren. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg de kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg als laatste 125 gram taugé toe en roerbak kort mee. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met blaadjes sla en komkommer plakjes. Schep het kipmengsel er op en vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top