Tagliatelle met Champignons

Tagliatelle met Champignons

Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, tijm, 400 gram champignons, witte wijn, 150 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 150 ml bouillon toe en laat de bouillon inkoken. Serveer de champignons met de tagliatelle. Strooi er wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


1 reactie op “Tagliatelle met Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel