Tagliatelle met Champignons

Tagliatelle met Champignons
Ingrediënten: tagliatelle, 1 ui, tijm, 400 gram champignons, witte wijn, 150 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 400 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 150 ml bouillon toe en laat de bouillon inkoken. Serveer de champignons met de tagliatelle. Strooi er wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


1 reactie op “Tagliatelle met Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat