Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat

Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat

Ingrediënten: 4 tortilla wraps, 1 ui, 250 gram Fries gekruid gehakt, 1 potje worteltjes, 1/2 courgette, 1 blik tomaatblokjes, Knorr Aromat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot het zacht is. Voeg 250 gram Fries gekruid gehakt toe en roerbak dit los en bruin. Voeg vervolgens 1 potje worteltjes, 1/2 in plakjes gesneden courgette en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten pruttelen. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng het gehakt-mengsel op smaak met Aromat. Vul de wraps met het gehakt-mengsel. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>