Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat

Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat

Ingrediënten: 4 tortilla wraps, 1 ui, 250 gram Fries gekruid gehakt, 1 potje worteltjes, 1/2 courgette, 1 blik tomaatblokjes, Knorr Aromat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot het zacht is. Voeg 250 gram Fries gekruid gehakt toe en roerbak dit los en bruin. Voeg vervolgens 1 potje worteltjes, 1/2 in plakjes gesneden courgette en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten pruttelen. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng het gehakt-mengsel op smaak met Aromat. Vul de wraps met het gehakt-mengsel. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel