Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat

Wraps met Courgette, Worteltjes en Tomaat
Ingrediënten: 4 tortilla wraps, 1 ui, 250 gram Fries gekruid gehakt, 1 potje worteltjes, 1/2 courgette, 1 blik tomaatblokjes, Knorr Aromat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui in hete boter tot het zacht is. Voeg 250 gram Fries gekruid gehakt toe en roerbak dit los en bruin. Voeg vervolgens 1 potje worteltjes, 1/2 in plakjes gesneden courgette en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten pruttelen. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng het gehakt-mengsel op smaak met Aromat. Vul de wraps met het gehakt-mengsel. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)