’t Feithhuis in Groningen

’t Feithhuis in Groningen

high-tea 't Feithhuis - GroningenEen deel van Friesland doorkruist op zoek naar een plek waar we een high-tea konden doen, daarna half de provincie Groningen door gereden, maar alles was dicht of was aan het verbouwen. In de stad Groningen vonden we toch nog een plek waar we een high tea konden doen bij stadscafé restaurant ’t Feithhuis. Het was een succes. We kregen beide een kannetje Dilmah kaneelthee, smaakje kon je uiteraard kiezen en vervolgens verschenen de lekkernijen van de thee. Op de onderste plateau scones en muffins, nog een beetje warm, met aardbeienjam en slagroom. Op het middelste plateau mini-sandwiches met zalm en runderrookvlees en op het bovenste plateau mini-gebak: appeltaart, passievruchtgebak en banaan-dadelcake, erbij nog een tablet Tony Chocolonely chocolade. Genoten, echt een aanrader.

Stadscafé Restaurant ’t Feithhuis
Martinikerkhof 10
9712 SJ Groningen
Tel: 050-3135335

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top