Shoarma Wraps

shoarmawrap1
Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, shoarmakruiden, 3 wraps, sla, knoflooksaus,

Aantal personen: 3

Snij 2 schnitzels in reepjes. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden rode paprika en shoarmakruiden toe. Roerbak ongeveer 10 minuten. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg wat sla op de wraps en vervolgens de shoarma. Vouw de wraps op. Serveer de shoarma wraps met knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel