Billy Beer in Delft

Billy Beer in Delft

Billy Beer - Delft

Vandaag hadden we een lezing over de dikke en dunne vegetariër, de historie van vegetarisch eten in Nederland en de nieuwe webcommunity van de vegetariër in Delft. Daarom direct na het werk aanschuiven in de file richting Delft. Omdat we ervoor al afgesproken hadden met Winny van Mam wat eten we vandaag, snel ergens iets gegeten.

We kwamen bij ‘Billy Beer’. Een goedkoop eetcafé waar je in een saloonachtige omgeving wordt aangekeken door tientallen beren. Een beetje vreemde omgeving, maar ja om snel even te eten. Michel heeft er gekozen voor de mixed grill met varkenshaas, kipfilet, entrecote, worstje & spareribs, zelf had ik de Berespies, een spies met varkenshaas, kipfilet, paprika, ui en spek. Erbij waren er frieten, een salade en groenten. Beide werden geserveerd op een plastic snijplank. Ook de sausjes werden geserveerd in een berenbakje. Het was wel lekker, maar na de lezing voelde ik me toch enigszins beschaamd.

Eetcafé Billy Beer
Beestenmarkt 26
2611 GC Delft

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top