Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

Ingrediënten: 6 dunne varkensfiletlapjes, zout, peper, 1 ui, 1 eetlepel bloem, 50 ml witte wijn, 250 ml mascarpone,

Aantal personen: 2

Bestrooi 6 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes aan beide zijde bruin. Haal het uit de pan en houd het warm in de oven of onder aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Giet er 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Zet het vuur uit. Roer er 250 ml mascarpone door en laat het smelten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de varkensfiletlapjes met de mascarponesaus, aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!


2 reacties op “Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

  1. Ziet er lekker uit en ga ik zeker proberen met het restje marcarpone dat ik nog in de koelkast heb. Een vraagje: Varkensfiletlapjes in de categorie vegetarisch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel