Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus
Ingrediënten: 6 dunne varkensfiletlapjes, zout, peper, 1 ui, 1 eetlepel bloem, 50 ml witte wijn, 250 ml mascarpone,

Aantal personen: 2

Bestrooi 6 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes aan beide zijde bruin. Haal het uit de pan en houd het warm in de oven of onder aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Giet er 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Zet het vuur uit. Roer er 250 ml mascarpone door en laat het smelten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de varkensfiletlapjes met de mascarponesaus, aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Varkensfiletlapjes met Mascarponesaus

  1. Ziet er lekker uit en ga ik zeker proberen met het restje marcarpone dat ik nog in de koelkast heb. Een vraagje: Varkensfiletlapjes in de categorie vegetarisch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat