Spaghetti met Artisjokken

Spaghetti met Artisjokken

Spaghetti met Artisjokken

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, basilicum, 50 ml witte wijn, 200 ml kippenbouillon, 1 blikje artisjokharten,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en basilicum tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 50 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens 1 blik artisjokharten toe, zet het vuur lager en laat het 10 minuten smoren. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top