Witte Chocolade Fudge met Gedroogd Fruit

Witte Chocolade Fudge met Gedroogd Fruit

Ingrediënten: 1 blikje gecondenseerde melk, 400 gram witte chocolade, 30 gram boter, 180 gram gedroogd fruit (AH Excellent – cranberry’s, kersen en blauwe bessen)

Doe in een pan met een dikke bodem 1 blikje (397 gram) gecondenseerde melk, 400 gram witte chocolade en 30 gram boter. Laat de chocolade op een laag vuur smelten. Roer 180 gram gedroogd fruit door het chocolademengsel. Giet het chocolademengsel in een bakje bekleed met bakpapier en strijk de bovenkant glad. Als het voldoende is afgekoeld zet je de chocolade fudge in de koelkast om het harder te krijgen. Als het voldoende hard is snij je de fudge in blokjes. Smul ze!


5 reacties op “Witte Chocolade Fudge met Gedroogd Fruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel