Pasta met Champignons en Kaassaus

Pasta met Champignons en Kaassaus

Pasta met Champignons en Kaassaus

Ingrediƫnten: pasta, 200 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 2 bosuien, 2 eetlepels bloem, 450 ml melk, 1 bouillonblokje, 100 gram geraspte oude kaas, 1/2 eetlepel mosterd, worcestershiresaus,

Aantal personen: 2

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram blokjes ham. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 2 in ringen gesneden bosuien toe en bak 1 minuut mee. Roer er 2 eetlepels bloem door en bak kort mee. Voeg vervolgens beetje bij beetje, al roerende, ongeveer 450 ml melk toe. Roer er dan nog 100 gram geraspte oude kaas, 1 bouillonblokje, 1/2 eetlepel mosterd en een scheutje worcestershiresaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top