Cordon Blue

Cordon Blue
Ingrediënten: 2 schnitzels, ham, kaas, zout, peper,

Beleg elke schnitzel met 1 plakje ham en kaas. Vouw de schnitzels en steek de schnitzels vast met een cocktailprikker. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Bak de cordon blue’s om en om in hete boter. Laat de cordon blue’s vervolgens verder garen in de voorverwarmde oven van 200 graden voor ongeveer 15 minuutjes. Serveer met aardappeltjes en rauwkost. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel