Romige Kipfilet met Prei

Romige Kipfilet met Prei

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 2 preien, 2 eetlepels bloem, 300 ml kippenbouillon, 1/2 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom,

Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin en voeg dan 2 in ringen gesneden preien toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak dit kort mee. Giet 300 ml kippenbouillon toe en roer goed. Voeg als laatste 1/2 eetlepel mosterd en 2 eetlepels kookroom toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer bijvoorbeeld met gebakken aardappels. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel