Romige Kipfilet met Prei

Romige Kipfilet met Prei

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 2 preien, 2 eetlepels bloem, 300 ml kippenbouillon, 1/2 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom,

Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin en voeg dan 2 in ringen gesneden preien toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak dit kort mee. Giet 300 ml kippenbouillon toe en roer goed. Voeg als laatste 1/2 eetlepel mosterd en 2 eetlepels kookroom toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer bijvoorbeeld met gebakken aardappels. Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>