Romige Kipfilet met Prei

Romige Kipfilet met Prei
Ingrediƫnten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 2 preien, 2 eetlepels bloem, 300 ml kippenbouillon, 1/2 eetlepel mosterd, 2 eetlepels kookroom,

Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin en voeg dan 2 in ringen gesneden preien toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak dit kort mee. Giet 300 ml kippenbouillon toe en roer goed. Voeg als laatste 1/2 eetlepel mosterd en 2 eetlepels kookroom toe. Laat het geheel goed warm worden. Serveer bijvoorbeeld met gebakken aardappels. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat