Bami

Bami

bami

Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, citroensap, 1 fijngehakt teentje knoflook, gemberpoeder, 1 theelepel sambal, zout, citroensap, 250 gram bamipakket, 1 ui,

Maak een marinade met 2 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, citroensap, 1 fijngehakt teentje knoflook, gemberpoeder,1 scheutje citroensap, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels olie en wat zout. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet. Laat dit minstens een uur marineren, liefst langer.

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui. Als de ui zacht is voeg je de gemarineerde kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg een bamipakket toe van 250 gram (hou de taugé even apart). Roerbak 5 minuten. Voeg ook de taugé toe en roerbak nog 1 minuut mee. Giet de mie af en roer dit bij de groenten. Giet de overgebleven marinade erbij. Roerbak nog 1 minuut of 2. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top