Macaroni dell Funghi

Macaroni Funghi

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 prei, 1 teentje knoflook, 1oo gram champignons, 150 gram paddenstoelenmelange, 1 blikje tomatenpuree, rozemarijn, basilicum, zout, peper, geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in de hete olie 1 fijngesneden prei tot het zacht is. Voeg dan 1 fijngehakt teentje knoflook toe en 100 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gesneden paddenstoelenmelange (shiitake, oesterzwammen en kastanjechampignons). Bak de paddenstoelen mee tot ze zacht zijn. Voeg dan 1 blikje tomatenpuree toe en 1 theelepel fijngehakte verse rozemarijn en 1 eetlepel fijngehakte basilicum. Warm het goed door. Giet de macaroni af en roer dit door de champignon-mengsel. Breng het op smaak met zout en peper en voor meer tomatensmaak kan je er nog wat tomatenketchup doorroeren. Doe er op je bord nog wat geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel