Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Ook voor Britt haar verjaardag saucijzenbroodjes, 1 grote voor Opa en allemaal kleine als hapjes.

Ingrediƫnten: 6 vellen bladerdeeg, 6 barbecueworstjes, 1 sjalotje, 1 ei,

Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 6 barbecueworstjes van hun velletje en doe ze in een kom. Snij 1 sjalotje fijn en kneed dit door het worstvlees. Leg 2 bladerdeegvelletjes tegen elkaar en leg hier op 1/3 de van het worstvlees. Vouw het bladerdeeg erom heen en druk het even aan. Snij het nu in kleinere stukjes en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Ga zo verder met de rest van de bladerdeeg. Voor een grote saucijzenbroodje snij je het natuurlijk niet in stukken. Kerf de bovenkant van het bladerdeeg licht in. Bestrijk de saucijnbroodjes allemaal met wat geklutst ei en zet ze daarna in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Eet smakelijk!

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top