Tarte a la Flamme

Tarte a la Flamme

Tarte a la Flamme

Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 250 ml crème fraiche, zout, peper, bladerdeeg,

Verwarm wat olie in een wok en bak hierin 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek. Als het knapperig is voeg je 3 in ringen gesneden uien toe. Bak dit mee tot de uien goudbruin zijn. Voeg dan 1 teentje fijngehakte knoflook toe en 1 theelepel verse tijmblaadjes. Warm het goed door. Breng 250 ml crème fraiche op smaak met zout en peper. Leg 6 bladerdeeg velletjes op 1 bakplaat bekleed met bakpapier. bestrijk het bladerdeeg met de helft van de crème fraiche. Laat een rand van 1 cm vrij. Schep dan het uimengsel op de creme fraiche en doe dan de andere helft van de crème fraiche over de uien. Zet de ’tartes’ in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top