Zoetzure Rode Kool

Zoetzure Rode Kool
Dit recept is voor 2 personen, als je bijvoorbeeld 4 eters hebt dan verdubbel je de ingrediënten.

Ingrediënten: 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel komijnpoeder, 1/2 rode kool, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn, peper,

Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde rode ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en 1 theelepel djinten (komijnpoeder). Bak de rode ui tot het zacht is geworden. Voeg dan 1/2 in reepjes gesneden rode kool toe en roerbak dit mee. Laat het dan op een lager vuur onder afentoe omschudden ongeveer 15 minuten bakken. Voeg dan 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn en peper (naar smaak) toe en warm het allemaal nog een minuut of 5 goed door. De zoetzure rode kool is lekker met gebakken aardappelbolletjes en bv een schnitzel. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel