Zoetzure Rode Kool

Zoetzure Rode Kool

Zoetzure Rode Kool

Ingrediënten: 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel komijnpoeder, 1/2 rode kool, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn, peper,

Aantal personen: 2

Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde rode ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en 1 theelepel djinten (komijnpoeder). Bak de rode ui tot het zacht is geworden. Voeg dan 1/2 in reepjes gesneden rode kool toe en roerbak dit mee. Laat het dan op een lager vuur onder afentoe omschudden ongeveer 15 minuten bakken. Voeg dan 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn en peper (naar smaak) toe en warm het allemaal nog een minuut of 5 goed door. De zoetzure rode kool is lekker met gebakken aardappelbolletjes en bv een schnitzel. Eet smakelijk.

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top