Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Kip

Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, nootmuskaat, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels ketjap manis, rijst,

Snij 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi deze met zout, peper en nootmuskaat naar smaak en laat dit een minuut of 10 intrekken. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de de ui zacht is geworden. Voeg dan de kipfilet toe en bak dit bruin. Dan doe je er 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Doe er nog 3 eetlepels ketjap manis bij en laat het geheel even kort koken. Laat het daarna een kwartier op een zacht vuur verder pruttelen. Serveer de gesmoorde kipfilet met rijst. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top