Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Gesmoorde Kipfilet met Tomaat

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, nootmuskaat, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 3 eetlepels ketjap manis, rijst,

Snij 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi deze met zout, peper en nootmuskaat naar smaak en laat dit een minuut of 10 intrekken. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de de ui zacht is geworden. Voeg dan de kipfilet toe en bak dit bruin. Dan doe je er 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Doe er nog 3 eetlepels ketjap manis bij en laat het geheel even kort koken. Laat het daarna een kwartier op een zacht vuur verder pruttelen. Serveer de gesmoorde kipfilet met rijst. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top