Schnitzel uit de Oven

Schnitzel uit de Oven
Helaas is de saus gaan schiften, maar desalniet te min was het wel lekker.

Ingrediënten: 250 ml kookroom light, 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel paprikapoeder, zout, peper, 2 schnitzels, 1 ui, 375 gram champignons,

Maak een saus van 250 ml kookroom light en 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel paprikapoeder en zout & peper naar smaak. Doe in een ovenschaal 2 in reepjes gesneden schnitzel, 1 gesnipperde ui en 375 gram in kwarten gesneden champignons. Schep de saus er goed door en zet het dan voor ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Serveer het mini minikrieltjes die op smaak gebracht zijn met kipkruiden. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel