Schnitzel uit de Oven

Schnitzel uit de Oven
Helaas is de saus gaan schiften, maar desalniet te min was het wel lekker.

Ingrediënten: 250 ml kookroom light, 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel paprikapoeder, zout, peper, 2 schnitzels, 1 ui, 375 gram champignons,

Maak een saus van 250 ml kookroom light en 4 eetlepels zoete chilisaus, 1 eetlepel paprikapoeder en zout & peper naar smaak. Doe in een ovenschaal 2 in reepjes gesneden schnitzel, 1 gesnipperde ui en 375 gram in kwarten gesneden champignons. Schep de saus er goed door en zet het dan voor ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht). Serveer het mini minikrieltjes die op smaak gebracht zijn met kipkruiden. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat