Pasta uit de Oven

Pasta uit de Oven

Pasta uit de Oven

Ingrediƫnten: pasta, zout, 3 bosuien, 1 boerenmetworst, 250 cherrytomaten, 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas, majoraan, peper,

Kook een pasta naar keuze zoals penne of fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Snij ondertussen 3 bosuitjes in ringen, 1 boerenmetworst in plakjes en spoel 250 gram cherrytomaatjes af. Doe dit in een ovenschaal met 250 gram mascarpone, 200 gram geraspte kaas en majoraan naar smaak. Giet de pasta af en schep dit ook door de mascarpone en groentemengsel. Breng het op smaak met zout en peper en zet het nu in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 minuten en serveer! Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top