Aardappelpannetje met Kip en Kruidenroomkaas

Aardappelpannetje met Kip en Kruidenkaas
Een snel, makkelijk aardappelgerecht.

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 50 gram kruidenkaas,

Bak in een koekenpan 450 gram krieltjes bruin in de Croma. Bak in een wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet, bak dit mee tot het bruin is. Voeg 1 gesneden groene paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Voeg de goudbruin gebakken aardappeltjes toe en schep er ongeveer 50 gram kruidenroomkaas door. Laat de kruidenroomkaas smelten en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat