Aardappelpannetje met Kip en Kruidenroomkaas

Aardappelpannetje met Kip en Kruidenkaas

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 50 gram kruidenkaas,

Bak in een koekenpan 450 gram krieltjes bruin in de Croma. Bak in een wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet, bak dit mee tot het bruin is. Voeg 1 gesneden groene paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Voeg de goudbruin gebakken aardappeltjes toe en schep er ongeveer 50 gram kruidenroomkaas door. Laat de kruidenroomkaas smelten en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel