Aardappelpannetje met Kip en Kruidenroomkaas

Aardappelpannetje met Kip en Kruidenkaas

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 50 gram kruidenkaas,

Bak in een koekenpan 450 gram krieltjes bruin in de Croma. Bak in een wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet, bak dit mee tot het bruin is. Voeg 1 gesneden groene paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Voeg de goudbruin gebakken aardappeltjes toe en schep er ongeveer 50 gram kruidenroomkaas door. Laat de kruidenroomkaas smelten en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *