Aardappelpannetje met Kip en Kruidenroomkaas

Aardappelpannetje met Kip en Kruidenroomkaas

Aardappelpannetje met Kip en Kruidenkaas

Ingrediënten: 450 gram krieltjes, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 groene paprika, 1 prei, 50 gram kruidenkaas,

Bak in een koekenpan 450 gram krieltjes bruin in de Croma. Bak in een wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en voeg hieraantoe 1 in blokjes gesneden kipfilet, bak dit mee tot het bruin is. Voeg 1 gesneden groene paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak dit een minuut of 5 mee. Voeg de goudbruin gebakken aardappeltjes toe en schep er ongeveer 50 gram kruidenroomkaas door. Laat de kruidenroomkaas smelten en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top