Pizza

Pizza
Vandaag PIZZA!

Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor pizzabodems, 1 blik blokjes tomaat, rozemarijn, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 1 ui, 100 gram champignons, 100 gram salami, 100 grams blokjes ham, geraspte kaas,

We hadden een pak Koopmans mix voor pizzabodems. Je maakt het deeg voor de pizzabodem klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Als je de bodem hebt uitgespreid op een ingevette ovenplaat dan kan je hem beleggen. Wat hadden wij er op? Een blikje tomaatblokjes, wat takjes rozemarijn, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 1 fijngesnipperde ui, 100 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram salami, 100 gram blokjes ham en geraspte kaas. Ongeveer 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven op 220 graden en klaar! Eet smakelijk!


0 reacties op “Pizza

  1. maakt niemand hier deeg vers? ik lees alleen maar kant en klaar pizzabodems en bladerdeeg diepvries voor hartige taarten…..
    het is makkelijker, goedkoper en gezonder om het zelf te maken…..

  2. Kant-en-klaar deeg is gewoon erg snel, om een goed pizzadeeg te maken moet je toch de tijd nemen om het goed te kneden, te laten rusten en opnieuw te kneden. Dat is het beste alleen kost dat veel tijd (zelf ben ik trouwens geen kampioen in kneden dus dat moet ik door een ander laten doen). Ben het er wel mee eens dat het lekkerder is…. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat