Pizza

Pizza

Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor pizzabodems, 1 blik blokjes tomaat, rozemarijn, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 1 ui, 100 gram champignons, 100 gram salami, 100 grams blokjes ham, geraspte kaas,

We hadden een pak Koopmans mix voor pizzabodems. Je maakt het deeg voor de pizzabodem klaar zoals staat aangegeven op de verpakking. Als je de bodem hebt uitgespreid op een ingevette ovenplaat dan kan je hem beleggen. Wat hadden wij er op? Een blikje tomaatblokjes, wat takjes rozemarijn, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 1 fijngesnipperde ui, 100 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram salami, 100 gram blokjes ham en geraspte kaas. Ongeveer 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven op 220 graden en klaar! Eet smakelijk!


2 reacties op “Pizza

  1. maakt niemand hier deeg vers? ik lees alleen maar kant en klaar pizzabodems en bladerdeeg diepvries voor hartige taarten…..
    het is makkelijker, goedkoper en gezonder om het zelf te maken…..

  2. Kant-en-klaar deeg is gewoon erg snel, om een goed pizzadeeg te maken moet je toch de tijd nemen om het goed te kneden, te laten rusten en opnieuw te kneden. Dat is het beste alleen kost dat veel tijd (zelf ben ik trouwens geen kampioen in kneden dus dat moet ik door een ander laten doen). Ben het er wel mee eens dat het lekkerder is…. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel