Pringles Deluxe

Pringles Deluxe

Pringles Deluxe

Van Britt kregen we vandaag een voorafje. Een Pringles Deluxe hapje. Hoe ze het heeft gemaakt?

Ingrediƫnten: 1/4 rode paprika, kaas, Pringles naturel, bieslook, mayonaise, curry,

Snijd 1 kwart rode paprika in kleine stukjes. Snijd een aantal plakjes kaas en rol de kaas op met wat stukjes paprika erin. Leg elk kaas-paprika rolletje op een naturel Pringle chips. Daarna doe je er een toefje bieslook-mayonaise speciaal erop. De bieslook-mayonaise speciaal maak je als volgt. Snijdt een aantal bieslooksprietjes heel fijn en doe dit samen met mayonaise en curry in een kom en roer dit goed door. Het is ook erg leuk om dit als hapje te serveren. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top