Stadscafe Meneer de Uil in Veenendaal

Stadscafe Meneer de Uil in Veenendaal

logo stadscafé meneer de uil Vandaag zijn we uiteten geweest bij Stadscafe Meneer de Uil. En zoals je al zou verwachten van de naam krijg je het menu gepresenteerd als de Fabeltjeskrant. Maar het eten is zeker geen fabeltje. Als aperitief kregen we nog een tapas met een soort van olijftapenade. We hadden beiden als vooraf: Champignons in bierbeslag – Champignons in een Knapperig Jasje met een Salade en Aioli. Als hoofdgerecht had Michel: Chico’s steak – een gemarineerde en gegrilde rumpsteak geserveerd met een knoflooksaus. Ik had als hoofdgerecht: Zoef’s Ossenhaas – een mals gebakken Tournedos met een saus van Ossenstaart en Madeira. Het heeft ons beide goed gesmaakt!

Stadscafé ‘Meneer de Uil’
Markt 9a
3901 DM Veenendaal

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top