Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Ingrediënten: 200 gram hamlappen, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 prei, 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd, salie, peterselie, rijst,

Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes bruin en voeg hieraan toe 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui. Wok dit even mee en voeg dan de in ringen gesneden prei er aan toe. Bak dit 2 minuten mee en voeg dan 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd en na smaak salie en peterselie er aan toe. Warm het gerecht goed door en serveer het dan met witte rijst. Eet smakelijk!


0 reacties op “Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel