Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Ingrediënten: 200 gram hamlappen, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 prei, 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd, salie, peterselie, rijst,

Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes bruin en voeg hieraan toe 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui. Wok dit even mee en voeg dan de in ringen gesneden prei er aan toe. Bak dit 2 minuten mee en voeg dan 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd en na smaak salie en peterselie er aan toe. Warm het gerecht goed door en serveer het dan met witte rijst. Eet smakelijk!

0 gedachten over “Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>