Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus
Ingrediënten: 200 gram hamlappen, 75 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 prei, 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd, salie, peterselie, rijst,

Bak in de hete olie 200 gram in blokjes gesneden hamlapjes bruin en voeg hieraan toe 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngesnipperde ui. Wok dit even mee en voeg dan de in ringen gesneden prei er aan toe. Bak dit 2 minuten mee en voeg dan 100 ml kookroom, 2 eetlepels mosterd en na smaak salie en peterselie er aan toe. Warm het gerecht goed door en serveer het dan met witte rijst. Eet smakelijk!


0 reacties op “Gewokte Hamlapjes in Romige Mosterdsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat