Gevulde Appeltjes Uit de Oven

Gevulde Appeltjes Uit de Oven

Gevulde Appeltjes Uit de Oven

Ingrediënten: 3 appels, rozijnen, lichtbruine basterdsuiker, kaneel, poedersuiker,

Aantal personen: 3

Schil 3 appels, goudreinetten bijvoorbeeld, en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Maak de rozijntjes schoon en meng hierdoor wat lichtbruine basterdsuiker en kaneel. Zet de appels in een ovenschaal en vul de appels met het rozijnenmengsel. Als je wat van het rozijnenmengsel overhoud dan strooi je dat gewoon in de ovenschaal. Strooi nog wat kaneel over de appels en zet het nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 minuten. Doe voorzichtig als je de gevulde appels uit de oven haalt! Strooi er op je bord nog wat poedersuiker over de appels. Eet smakelijk!

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Gevulde Appeltjes Uit de Oven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top